Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate descrie modul in care colectam, folosim si impartasim informatiile dumneavoastra personale atunci cand achizitionati un produs de la noi, ne contactati sau utilizati serviciile noastre prin intermediul Facebook sau a website-ului ambra-tela.ro.

Politica de confidentialitate nu se aplica practicilor unor terte parti pe care nu le detinem sau controlam, inclusiv Facebook sau orice servicii terte pe care le accesati prin intermediul Facebook. Puteti face referire la Politica de confidentialitate Facebook pentru a afla mai multe despre practicile sale de confidentialitate.

Informatii pe care le colectam

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Astfel, primim informatii de la dvs.: 

Cand va creati un nou cont ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele, numarul de telefon mobil, adresa de facturare, adresa de livrare. 

Cand plasati o comanda, ne furnizati informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc. 

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online și a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. 

Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos. Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare. Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor pentru categorii speciale de date cu caracter personal.

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Informatiile despre clientii nostri sunt importante pentru noi. Impartasim informatiile dvs., din motive foarte limitate si in circumstante limitate, dupa cum urmeaza:

Prestatori de servicii. Angajam anumite parti terte, de incredere pentru a indeplini functii si a furniza servicii magazinului nostru, cum ar fi companiile de livrare. Vom impărtăși informatiile dvs. personale acestor terte parti, dar numai in masura in care este necesar pentru a efectua aceste servicii.

Transferuri de capital, vanzarea afacerii. Dacă vindem afacerea noastra sau fuzionam cu alta, putem divulga informatiile dvs. ca parte a tranzactiei respective, numai in masura permisa de lege.

Respectarea legilor. Putem colecta, utiliza, retine și impartasi informatiile dvs. daca suntem convinsi ca este in mod rezonabil necesar: (a) sa raspundem proceselor legale sau cererilor guvernamentale; (b) sa punem in aplicare acordurile, termenii si politicile noastre; (c) sa previna, sa investigheze si sa abordeze fraude si alte activitati ilegale, de securitate sau de probleme tehnice; sau (d) sa protejam drepturile, proprietatea si siguranta clientilor nostri sau a altora.