Va multumim pentru vizita facuta pe www.ambra-tela.ro si va rugam sa parcurgeti sectiunea “Termeni si Conditii” pentru a intelege drepturile si obligatiile Dvs.
Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca folosirea site-ului inseamna acordul Dvs cu termenii si conditiile de mai jos. Ambra Tela SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, de aceea va sfatuim sa accesati in mod periodic aceasta sectiune. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, ne puteti contacta pe adresa de e-mail info@ambra-tela.ro.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala


Toate materialele conținute pe ambra-tela.ro, cum ar fi imaginile, continutul, textele, muzica, sunetele si clipurile video, desenele, logo-uri si orice alte materiale publicate in orice format pe ambra-tela.ro, meniurile, paginile web, grafica, culorile, ecranele, fonturile și designul web, diagramele, layout-urile, metodele, procesele, funcțiile și software-ul care fac parte din ambra-tela.ro sunt detinute de Ambra Tela SRL, companie romaneasca cu sediul in Str. Principala, Nr.30, Com. Lita, Teleorman. Nu puteti reproduce sub nicio forma, integral sau partial, magazinul ambra-tela.ro si/sau continutul sau fara acordul expres scris al Ambra Tela SRL.

Ambra Tela SRL are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice orice reproducere directa sau indirecta, temporara sau permanenta a magazinului ambra-tela.ro si a continutului sau in orice mod sau forma.

Acceptati ca, prin folosirea website-ului, nu intentati la securitatea serverului, incercand sa aduceti prejudicii site-ului prin virusi, roboti sau orice fel de mecanism special creat in acest scop. De asemenea, acceptati interzicerea accesului la informatii care nu sunt publice pentru Dvs si ca nu vulnerabilizati sistemul sau reteaua prin metodele mai sus mentionate si fara autorizatie din partea Ambra Tela SRL.


Inacurateti, erori de redactare


Ambra Tela SRL depune eforturi in aducerea de plus valoare in relatia cu clientii.
Ne rezervam dreptul de a aduce imbunatatiri permanente site-ului prin actualizarea constanta a acestuia si corectarea eventualelor erori. Orice greseala este din neatentie, de aceea in permanenta site-ul este verificat si supus testelor. Daca, insa, gasiti inacurateti, va rugam sa le semnalizati la adresa de email info@ambra-tela.ro

Ambra Tela SRL are dreptul de a refuza sau anula comenzi listate la un pret incorect sau cu fotografii eronate, erori relativ frecvente in cadrul magazinelor online. Pentru orice fel de erori de acest tip aparute pe site, ne cerem scuze si incercam sa le remediem in cel mai scurt timp posibil.

Diponibilitate


Va rugam sa luati la cunostinta ca produsele oferite la noi pe site sunt disponibile in cantitate limitata sau se lucreaza la comanda. De asemenea, anumite modele nu pot fi reproduse pe alte masuri, avand stoc limitat. Anumite produse pot avea aplicatii cusute manual. Pentru mai multe informatii, contactati atelierul pe adresa de e-mail info@ambra-tela.ro


Data actualizarii “Termeni si Conditii”: 16.11.2018