Livrare

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi peste 200 lei. Daca valoarea comenzii nu depaseste 200 lei, taxa de livrare este de 20 lei(daca localitatea dvs. nu se afla in reteaua curierului si este necesara achitarea unor sume referitoare la km suplimentari, va vom contacta pentru a stabili o modalitate de livrare convenabila).

După plasarea comenzii, va vom contacta telefonic pentru confirmarea ei. Puteti preciza în momentul comenzii un interval orar preferat pentru a fi sunat(ă). Produsele vor fi pregătite cu atenție și expediate prin curier rapid. Veti primi coletul în 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Curierul va face livrarea în intervalul orar 09.00-17.00. Produsele sunt ambalate în mai multe straturi pentru a nu păți nimic pe parcusul transportului, însă dacă pachetul ajunge cu ambalajul rupt, va rugam sa sesizati acest lucru curierului și sa verificati de față cu el că ceea ce ati comandat a ajuns cu bine.

Comanda pe care ati plasat-o include toate taxele, inclusiv transport.

Politica de returnare

Speram ca sunteti pe deplin satisfacuti de comanda dvs. Daca nu sunteti, aveti posibilitatea de returnare, insa va rugam sa luati in considerare urmatoarele conditii:

  • Produsele achizitionate online de pe www.ambra-tela.ro se pot returna in termen de 14 zile de la achizitionare.
  • Produsul trebuie returnat in ambalajul original, impreuna cu accesoriile atasate (daca este cazul), in stare intacta - hainele nu trebuie sa fie purtate, uzate, rupte, spalate, patate.
  • Intervalul de restituire a banilor este intre 10-30 zile, in contul din care s-a facut plata. Banii se restituie in moneda in care a fost achitata comanda.
  • Produsele made-to-measure (comanda customizata) nu pot fi returnate!
  • In cazul returnarii comenzii, costurile de transport sunt suportate de client.

Ne rezervam posibilitatea de a nu servi clientii care au refuzat mai multe comenzi intr-un timp scurt.

Produsele se returneaza pe adresa Com. Lita, Str. Principala Nr.30, Teleorman, Atelier Ambra Tela.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pe adresa de email info@ambra-tela.ro sau la telefon 40 0734 711 477.